Städfirma Borås

Välkommen till Hemstyling och avdelning städ
Seriös städhjälp i Borås till mycket förmånligt pris och kvalitet
RUT-avdraget, det hjälper vi till med
Kontakta oss redan idag och få ett prisförslag inom 24 timmar

Begär offert

Vi följer gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Kvalitetsgaranti

Hej och välkommen!

Kanske har ni hittat oss efter att ni Googlat efter en städfirma i Borås. Toppen! Ni kanske tänker på olika tjänster så som hemstädning, fönsterputsning, företagsstädning, lokalstädning och så vidare. Ni funderar kanske över proffsiga och prisvärda alternativ? Kanske om det faktiskt är värt att anlita någon för städningen eller om ni bör eller vill göra det själva?

Då har ni kommit helt rätt!

Vi hjälper er med städning till god kvalitet och förmånligt pris, speciellt med dagens RUT-avdrag. Dock är inte alltid priset det viktigaste, vi lämnar även städgaranti på alla jobb ni anlitar oss för att utföra. Vi ser till att resultatet blir i toppenklass oavsett om det gäller hemstädning, kontorsstädning, byggstädning, bodstädning, trappstädning eller vad än uppdraget gäller. ni kan begära offert och få prisförslag helt kostnadsfritt.

Städhjälp åt privatpersoner

Vår städfirma i Borås erbjuder alla förekommande städtjänster och vi tar hand om RUT-avdraget så att det fungerar med Skatteverket. Idag är det möjligt för varje person att, för alla förekommande hushållsnära tjänster, dra av 50000 kr per år vilket betyder 100000 kr om det finns två personer i hushållet.

Kanske är det så att ni inte längre har lust att slita med hemstädningen eller så kanske ni av andra skäl inte längre har möjlighet och vill då bli avlastade. Fråga gärna oss om en offert/diskussionsunderlag och en plan för städningen så kanske vi kan, om det känns bra för er, avlasta er på bästa sätt efter era behov.

Vår städfirma i Borås erbjuder alla förekommande städtjänster så som exempelvis:

Fönsterputsning
Veckostädning
Storstädning
Röjning och köra bort skräp
Trädgårdstjänster

Kontakta gärna oss så hjälper vi er!
Tryggt, prisvärt och med städgaranti – er städfirma i Borås

Städfirma Borås
Hemstyling Sverige
Jössagatan 9A
504 41 Borås

Kostnadsfri offert

Städhjälp åt företag och kommuner

Kanske letar ni efter en städfirma i Borås som kan hjälpa er att upprätthålla er image för företaget eller helt enkelt bara ge er en fräsch arbetsmiljö? Med oss får ni en ren och fräsch företagsmiljö som är helt anpassad för just er.

Att anlita en städfirma för att hålla er företagsmiljö i toppskick kan hjälpa er så till den grad att potentiella kunder som besöker er kanske till och med konverteras till kunder bara på grund av en fräsch inbjudande miljö, i alla fall skapar det en bättre miljö för er och era anställda, om ni har några vill säga.

En ren och fräsch arbetsplats öppnar upp för en effektiv arbetsplats vilket gynnar både era anställda samt företagets ekonomi.

Alla miljöer behöver underhållas för att inte bli nergångna, så låt oss hjälpa er så att ni kan fokusera på er verksamhet istället. Vi kan sätta upp en modell som fungerar för just ert företag.

Vi eftersträvar långsiktiga samarbeten och grunden för det är naturligtvis att ni är nöjda med oss. Vi erbjuder alla förekommande städtjänster så som exempelvis:

Lokalstädning
Kontorsstädning
Fönsterputsning
Veckostädning
Trappstädning
Byggstädning

Kontakta gärna oss så hjälper vi er!
Tryggt, prisvärt och med städgaranti – ert företags städfirma i Borås

Kostnadsfri offert

Försäkrade

Går något sönder så ersätts du till 100% eller
så lagar vi det som skadats.

Privatpersoner och företag

Vi arbetar år alla möjliga olika kunder
Privatpersoner, företag och kommuner.

Städgaranti

Vi städar så att ni blir nöjda – vår garanti till er.

För ett skinande rent hem eller lokal

Chatta med oss