Flyttfirma Bollebygd

Välkommen till Hemstyling och avdelningen för flytt
Låt oss hjälpa dig med din flytt i Bollebygd eller i närområdet, spar rygg och knän
Våra flyttkarlar vill gärna visa dig hur en bra flytt går till
Med RUT-avdraget blir det en behaglig och prisvärd flytt

Mejla oss gärna eller ring om ni har frågor om flytt
Eller fyll i vårt offertformulär genom att klicka på nedanstående knapp
Offert inom 48 timmar

Begär offert

Vi följer gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Trafiktillstånd

Kvalitetsgaranti

När du behöver hjälp med flytten så är du välkommen att vända dig till vår flyttfirma i Bollebygd med omnejd. Vi är ett seriöst flyttföretag med lång erfarenhet av att transportera bohag åt privatpersoner eller exempelvis kontorsmöbler vid en företagsflytt. Vi har de dokument som krävs för en trygg och säker flytt så som trafiktillstånd och erforderliga försäkringar så att du kan känna dig trygg.

Packning i flyttlådor

Vi på Hemstyling.se och avdelningen för flyttservice åtar oss alla förekommande flyttuppdrag i Bollebygds kommun samt övriga mindre orter i kommunen. Vi är mycket måna om att ge dig som kund en god upplevelse när det gäller din flytt vilket ger oss mycket tillbaka. Även RUT-avdraget är en del av våra tjänster så har ni funderingar eller behov av hjälp med det så hör gärna av er. Vår flyttfirma i Bollebygd erbjuder en god service och alla tjänster som du kan tänkas vara i behov av.

I samband med flytthjälp erbjuder vår flyttfirma i Bollebygd även rengöring om du är i behov av det. Även flyttkartonger eller flyttlådor kan vi bistå med och vi har enbart professionella kartonger som är behagliga att hantera. Ni kan hyra eller köpa dessa till en rimlig kostnad.

Prismässigt så har vi naturligtvis koll på vad andra aktörer har för prissättning så att du som kund kan känna dig trygg. Dock är ju inte alltid priset det viktigaste, även om det är en betydande del, utan den service som erbjuds av en flyttfirma. Med RUT-avdraget blir det sen en för de flesta överkomlig kostnad.

Om det skulle vara så att ni hellre vill sköta hela flytten själva så hyr vi gärna ut flyttbil med chaufför.

Exempel på övriga tjänster som vi erbjuder är flyttanmälan till Skatteverket samt adressändring.

Ni är varmt välkomna att anlita vår flyttfirma i Bollebygd vid behov av flytthjälp. Vi erbjuder god service och en personal som är engagerad.

Kanske har du även behov av specialtransporter som att transportera udda saker som farligt gods, hjälp med att flytta piano, kanske hjälp med att flytta kassaskåp eller andra tungtransporter.

Behöver du sedan plats för att, under längre eller kortare tid, magasinera möbler så har vår flyttfirma i Bollebygd fräscha och säkra lokaler för det. Vi tar då hand om ert bohag på bästa sätt.

Vi vågar påstå att vi klarar av alla förekommande tjänster inom flytt så vad du än önskar så levererar vi. Exempel på tjänster är privatflytt, bohagsflytt, företagsflytt, magasinering, packning, röjning, bärhjälp, bortforsling, kontorsflytt, lättare möbelflytt, tunga möbler, lättare möbelflytt samt övriga flyttransporter.

Vad kostar då våra flyttjänster?

För att få ett så rätt pris som möjligt, fyll gärna i passande offertformulär. Försök att vara så noggrann som möjligt och fyll då exempelvis i om det finns hiss eller inte, hur långt det är att gå, vilken våning etc. Vår policy är att vi sedan återkopplar till er inom 48 timmar för en diskussion.

Om du tycker det är jobbigt att fylla i formuläret så kan du även välja snabboffert så kontaktar vi dig för mer upplysningar angående uppdraget. Vill du hellre ringa eller skicka ett mejl går det naturligtvis också bra.

Boka gärna din flyttfirma i Bollebygds kommun hos oss när du är i behov av flyttservice eller flytthjälp. Vi ser fram emot att du kontaktar oss. Välkommen!

Hemstyling Sverige
Flyttfirma Bollebygd

Vi erbjuder

Tungtransporter

Piano, kassaskåp etc.

Packning

Nedpackning, uppackning, röjning, bortforsling etc.

Magasinering

Magasinering av helt bohag eller enstaka möbler

Hyra flyttbil

Hyr flyttbil med chaufför

Flyttkartonger

Flyttkartonger och flyttlådor säljes eller uthyres

Trygg och kostnadseffektiv flytt

Chatta med oss