Våtrum

De flesta vattenskador beror på dåligt utförda tätskikt i våtrummet. Tätskiktens uppgift är att skydda materialet i golv och väggar från att bli uppfuktade till kritiska nivåer för underlaget. Gör man inte rätt är risken stor för mögelskador som kan kräva dyra ingrepp i konstruktionen för att kunna åtgärdas. Vi gör rätt! Kontakta oss så hjälper vid dig.

Begär offert

Vi följer gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Kvalitetsgaranti

Vi hjälper dig med allt som rör badrummet. Om du så vill installera en ny toalett eller sätta upp duschväggar står vi till din tjänst.

Har du redan en idée om hur ditt drömbadrum skall se ut? Skicka gärna in skisser så kan vi enklare lämna ett prisförslag.

Vill du ha hjälp från skiss till färdigt resultat hjälper vi dig självklart med det.

Det finns otroligt många valmöjligheter när det kommer till badrummet. Vi vill hjälpa dig att hitta just din stil så att din trivsel blir maximal.

Om du är lite händig och vill göra vissa delar själv går det naturligtvis bra. Värt att tänka på är att utföra tätskikten enligt gällande regelverk. Detta för att försäkringar ska täcka eventuella problem som uppstår till följd av exempelvis en vattenläcka.

Vi innehar våtrumscertifikat – för din trygghet.

Vi SPENDERAR mycket tid i BADRUMMET

Vi spenderar i genomsnitt 20 min/dag i badrummet. Det betyder alltså att vi spenderar så mycket som 405 dagar i badrummet under en livstid. Vi tycker att den upplevelsen är värd att beakta. Vi hjälper dig att ta fram just ditt drömbadrum.

GOLVVÄRME

Vill du öka lyxfaktorn ytterliggare kan vi även hjälpa dig att installera golvvärme. Det är något som verkligen höjer upplevelsen gentemot att behöva trava runt på kallt klinkersgolv.

Bygg

Renovering, isolering, ny-, till- och ombyggnation

Läs mer

Våtrum

Badrum, klinkers och kakel, tätskikt

Läs mer

Tak / fasad

Takbyte, fasadbyte

Läs mer

kök

Köksrenovering, installation nytt kök

Läs mer

Golv

Klinkers, parkett, golvlagning

Läs mer

Målning

Spackling, tapetsering

Läs mer

Mark / trädgård

Grävning, dränering, grunder

Läs mer

Fönster / dörrar

Fönsterbyte, dörrbyte och installation

Läs mer

VVS

Rörmokeri, avlopp, värmepump

Läs mer

Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss

Chatta med oss