Flyttfirma Falkenberg

Välkommen till Hemstyling och avdelningen för flytt
Flytthjälp erbjudes i hela Falkenbergs kommun
Räkna med en smidig, seriös och effektiv flyttfirma i Falkenberg
RUT-avdrag, försäkringar och trafiktillstånd för er trygghet

Mejla oss gärna eller ring om ni har frågor om flytt
Eller fyll i vårt offertformulär genom att klicka på nedanstående knapp
Offert inom 48 timmar

Begär offert

Vi följer gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Trafiktillstånd

Kvalitetsgaranti

Vi är en flyttfirma som regelbundet kör i Falkenbergs kommun med omnejd. Vi sätter kunden i fokus och planerar flytten och övriga uppdrag tillsammans så att det hela löper på så smidigt som möjligt. Alla kunder är lika viktiga kunder oavsett om det handlar om en liten möbel eller en stor flytt. Företag och privatpersoner är hjärtligt välkomna. Vi har en personal som är serviceinriktad och som hjälper till på bästa sätt. Kanske ska ni flytta till, inom eller från Falkenberg? Är ni i behov av flytthjälp och flyttservice så är ni välkomna med en förfrågan.

Packning i flyttlådor

Hemstyling.se och avdelningen för flyttservice erbjuder alla förekommande flyttjänster i Falkenbergs kommun. Som flyttfirma erbjuder vi flytthjälp samt alla övriga förekommande tjänster som kan vara aktuella så som röjning, bortforsling till tipp eller återvinning, packning, demontering, montering etc. Känn er varmt välkomna när behov av våra tjänster uppstår eller kanske bara en enkel fråga. Vi är ett seriöst flyttföretag i Falkenberg. RUT-avdraget det hjälper vi till med via Skatteverket. Alla dokument så som trafiktillstånd och försäkringar är i sin ordning för er trygghet.

Vår flyttfirma i Falkenberg kan erbjuda alla förekommande tjänster inom flytthjälp då vi har bred kompetens och erfarenheten av att utföra det som ni har behov av, både inom företagsflytt och privatflytt.

Även specialtransporter så som att flytta piano, flytta kassaskåp, tunga möbler eller farligt gods är något som vi åtar oss.

Kanske funderar ni över flyttlådor och flyttkartonger? Vi har enbart professionella kartonger lämpade för flytt. Dessa är smidiga och behändiga att hantera. Vi kan sälja eller hyra ut dessa, vilket ni önskar.

Magasinering av enstaka möbler, stort bohag eller inventarier är också något vi erbjuder. Det kan vara under en kortare eller längre tid utifrån era önskemål. Vi har tillgång till fräscha och säkra lokaler för er trygghet.

Ni är varmt välkomna att diskutera era behov med oss om det gäller exempelvis bohagsflytt, butiksflytt, kontorsflytt, bärhjälp och övriga förekommande tjänster. Kontakta oss på det sätt som är smidigast för er.

Vi ställer upp med en serviceinriktad personal.
En seriös flyttfirma i Falkenberg.

Vad kan då priset för våra tjänster hamna på?

För att priset ska bli så exakt som möjligt så vore det bra om ni kunde fylla i passande offertformulär. Försök då att vara så noggrann som möjligt med de olika uppgifter som har en påverkan på priset så som kvadratmeter boyta eller kontor, vindsutrymmen, källarförråd, våning, hiss eller inte hiss, antal meter till entrén etc. Då minskas risken för missförstånd om vad som ingår i uppdraget eller uppdragets förutsättningar.

Tycker ni det är krångligt att fylla i så kan ni istället använda vår snabboffert så återkopplar vi för komplettering av uppgifter. Vill ni hellre skicka ett vanligt mejl så går det också bra. Vi återkopplar inom 48 timmar. Naturligtvis går det också bra att ringa oss om ni hellre vill det!

Vidare håller vår flyttfirma naturligtvis koll på marknaden och den prissättning som förekommer bland andra aktörer inom branschen så där har ni en ytterligare trygghet när det gäller vår prissättning. Sedan med RUT-avdraget så brukar det bli en kostnad som de flesta tycker är överkomlig.

Kanske vill ni sköta hela eller delar av flytten själva? Vi hyr då gärna ut lastbil med chaufför. Vi hoppas på att ni kontaktar oss, vad ni än behöver hjälp med, för en kravlös diskussion.

Vår flyttfirma i Falkenbergs kommun åtar oss uppdrag i alla kommunens orter. Vi ser fram emot att höra från er – Välkommen!

Hemstyling Sverige
Flyttfirma Falkenberg

Vi erbjuder

Tungtransporter

Piano, kassaskåp etc.

Packning

Nedpackning, uppackning, röjning, bortforsling etc.

Magasinering

Magasinering av helt bohag eller enstaka möbler

Hyra flyttbil

Hyr flyttbil med chaufför

Flyttkartonger

Flyttkartonger och flyttlådor säljes eller uthyres

Trygg och kostnadseffektiv flytt

Chatta med oss