Flyttfirma Härryda

Välkommen till Hemstyling och avdelningen för flytt
Vi hjälper dig gärna med vår flyttservice,
så kan du fokusera på annat som är viktigare när du ska flytta
Dagens RUT-avdrag är verkligen förmånligt, så visst blir det prisvärt med en flyttfirma i Härryda

Mejla oss gärna eller ring om ni har frågor om flytt
Eller fyll i vårt offertformulär genom att klicka på nedanstående knapp
Offert inom 48 timmar

Begär offert

Vi följer gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Trafiktillstånd

Kvalitetsgaranti

Vår flyttfirma i Härryda står till tjänst med alla former av flyttjänster och flyttservice när du har behov av flytthjälp. Hög kvalitet och service är för oss en självklarhet. Kontakten med människor ger oss energi att fortsätta att ge en god service.

Packning i flyttlådor

Vår flyttfirma i Härryda har de försäkringar som är nödvändiga för en trygg flytt samt trafiktillstånd och behöver ni hjälp med RUT-avdraget så ordnar vi det. Vi på Hemstyling.se och avdelning flytt åtar oss flyttuppdrag i Härryda kommun samt i orterna i närområdet.

Om du är i behov av rengöring i samband med flytthjälp så är det inga problem utan det löser vår flyttfirma i Härryda på bästa sätt.

När det gäller vår prissättning för de olika ingående tjänsterna så följer vi för din trygghet naturligtvis marknadsläget. Så när det gäller priset så behöver du inte oroa dig när du är i behov av ett flyttföretag och tjänster inom flytt. Med RUT så blir priset överkomligt för de allra flesta.

Behöver du flyttlådor eller flyttkartonger kan vi ordna det genom att låna ut till en rimlig kostnad eller sälja dem till er, även då till en låg kostnad.

Om det är så att ni vill sköta hela flytten själva så finns möjligheten att hyra en av våra flyttbilar med chaufför.

Vår flyttfirma i Härryda erbjuder även andra tjänster som att hjälpa till med flyttanmälan till Skatteverket och adressändring om behov finns.

Välkommen att ta del av våra tjänster, medföljer gör ett gott bemötande samt noggrann och serviceinriktad personal.

Övriga tjänster som vi även erbjuder är hjälp med att transportera farligt gods, flytta piano, flytta kassaskåp, maskintransporter, tungtransporter och andra specialtransporter samt magasinering. Finns ett det ett behov av att magasinera möbler en längre eller kortare tid så kan vi bistå med det i våra fräscha och säkra lokaler. Ert bohag eller enstaka möbler är i säkra händer.

Vi löser alla de tjänster som kan vara förekommande i ditt fall så som bohagsflytt, privatflytt, företagsflytt, möbelflytt, kontorsflytt, enstaka tunga möbler, bärhjälp samt övriga flyttransporter.

Vad kostar det då att anlita vår flyttfirma i Härryda?

Det enklaste är att fylla i passande offertformulär. Genom att vara så noggrann som möjligt så blir också priset så exakt det kan bli. Därefter återkommer vi med en offert eller prisförslag inom 48 timmar.

Boka din flyttfirma i Härryda eller i närliggande område så som exempelvis Rya, Snåkered, Skårtorp och Knös, Eskilsby och Snugga eller Risbacka genom att kontakta oss på det sätt som du finner enklast. Det går även bra att ringa oss eller att du skickar ett mejl så hjälper vi dig vidare. Välkommen!

Hemstyling Sverige
Flyttfirma Härryda

Vi erbjuder

Tungtransporter

Piano, kassaskåp etc.

Packning

Nedpackning, uppackning, röjning, bortforsling etc.

Magasinering

Magasinering av helt bohag eller enstaka möbler

Hyra flyttbil

Hyr flyttbil med chaufför

Flyttkartonger

Flyttkartonger och flyttlådor säljes eller uthyres

Trygg och kostnadseffektiv flytt

Chatta med oss