Flyttfirma Varberg

Välkommen till Hemstyling och avdelningen för flytt
Varför slita med flytten själv när RUT-avdraget är så förmånligt
Vi hjälper dig gärna med din flytt till eller från Varbergs kommun
Vi utlovar en trygg och säker flytt

Mejla oss gärna eller ring om ni har frågor om flytt
Eller fyll i vårt offertformulär genom att klicka på nedanstående knapp
Offert inom 48 timmar

Begär offert

Vi följer gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Trafiktillstånd

Kvalitetsgaranti

Behöver du hjälp med flytten så hjälper vi dig mer än gärna med vår flyttfirma i Varberg samt i angränsande orter i kommunen. Vi är ett serviceinriktat och seriöst flyttföretag och har så klart de trafiktillstånd och försäkringar som krävs för en flytt. Vi transporterar det som ni vill ha hjälp med vare sig ni är en privatperson eller ett företag.

Packning i flyttlådor

Vi på Hemstyling.se och avdelningen för flyttservice erbjuder våra flyttjänster, vad ni än önskar, i Varbergs kommun samt i övriga kommunens orter. Vår flyttfirma är en mycket serviceinriktad flyttfirma som sätter kunden i fokus vare sig ni vill flytta enbart ett piano eller ett stort kontor, för oss är alla kunder lika viktiga. Behöver ni hjälp med RUT-avdraget, vi hjälper er.

En flytt består ju av olika delar så som exempelvis packning, röjning, bortforsling, flytt av bohag samt rengöring och alla dessa delar kan vi som flyttfirma i Varberg åta oss. Vill ni bara ha hjälp med en viss del så går det naturligtvis också bra, ni som kund bestämmer så klart vad ni vill ha hjälp med.

Vill ni att vi levererar flyttkartonger eller flyttlådor så har vi professionella kartonger som är behagliga att hantera. Vi säljer eller hyr ut dessa till en rimlig kostnad.

Vill ni sköta hela flytten själva så kan vi bistå med flyttbil då vi hyr ut fordon med chaufför. Har ni några funderingar så hjälper vi er med dessa frågeställningar efter bästa förmåga. Det kan då exempelvis vara en flyttanmälan till Skatteverket samt adressändring. Om det finns behov av specialtransporter så tittar vi även på sådana uppdrag. Det kan vara exempelvis farligt gods eller olika tungtransporter som att flytta ett mycket tungt skåp, flytta kassaskåp, andra tunga möbler etc.

Som flyttfirma i Varberg är vi så pass självsäkra på vår kompetens att vi vågar påstå att vi klarar av alla de förekommande flyttjänster som finns på marknaden. Det kan vara uppdrag åt både privatpersoner och företag, exempelvis en vanlig bohagsflytt, kontorsflytt eller en företagsflytt åt en industri samt även privatflytt som avser lättare möbelflytt, bärhjälp samt övriga flyttransporter.

Känn er hjärtligt välkomna att kontakta vår flyttfirma i Varberg när ni har behov av flytthjälp. Vi bistår med engagerad och serviceinriktad personal.

Även magasinering av enstaka möbler, helt bohag eller kontorsmöblemang är något vi som flyttfirma i Varberg åtar oss och vi ställer naturligtvis upp med fräscha och säkra lokaler, för er trygghet.

Nu undrar ni säkert vad kostnaden för vår flytthjälp hamnar på?

När det gäller vår prissättning så håller vi regelbundet koll på marknaden så att ni garanteras rätt pris för den service som erbjuds. Med RUT-avdraget så blir flytten en riktigt behaglig upplevelse för de flesta då avdraget är mycket förmånligt.

För ett så rätt pris som möjligt är det bästa att fylla i passande offertformulär. Ju noggrannare ni är med uppgifterna desto mer exakt blir naturligtvis priset samtidigt som missförstånd undviks. Men är det så att ni tycker det är krångligt så kan ni välja snabboffert så återkopplar vi till er för komplettering inom 48 timmar. Viktiga uppgifter kan var om det finns hiss eller om det är krångligt att komma fram till huset där ert boende finns beläget. Vill ni hellre skicka ett vanligt mejl eller ringa så fungerar det också bra.

Boka gärna er flyttfirma i Varbergs kommun hos oss när ni är i behov av god och seriös flyttservice. Vi ser verkligen fram emot att höra från er om ni har en förfrågan eller bara en enkel fråga.

Välkommen!

Hemstyling Sverige
Flyttfirma Varberg

Vi erbjuder

Tungtransporter

Piano, kassaskåp etc.

Packning

Nedpackning, uppackning, röjning, bortforsling etc.

Magasinering

Magasinering av helt bohag eller enstaka möbler

Hyra flyttbil

Hyr flyttbil med chaufför

Flyttkartonger

Flyttkartonger och flyttlådor säljes eller uthyres

Trygg och kostnadseffektiv flytt

Chatta med oss