Flyttfirma Alingsås

Välkommen till Hemstyling Sverige AB och avdelningen för flytt
Låt oss ta hand om din flytt och spara både tid och rygg
Med dagens RUT-avdrag är det väl värt att anlita en flyttfirma i Alingsås

Mejla oss gärna eller ring om ni har frågor om flytt
Eller fyll i vårt offertformulär genom att klicka på nedanstående knapp
Offert inom 24 timmar

Begär offert

Vi följer gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Trafiktillstånd

Kvalitetsgaranti

Vår flyttfirma i Alingsås erbjuder alla förekommande flyttjänster och flyttservice om ni är i behov av flytthjälp. Vi håller naturligtvis hög kvalitet och service. Vi har erforderliga försäkringar och trafiktillstånd.

Packning i flyttlådor

Vi på Hemstyling Sverige AB och avdelning flytt verkar som en flyttfirma även i Alingsås med omnejd. Vi älskar kontakten med människor och vill ge dig som kund den absolut bästa flyttservicen. Vi hjälper er med RUT-avdraget.

Vill du förutom hjälp med flytten även anlita vår flyttfirma i Alingsås för rengöring efter flytt så ordnar vi naturligtvis det. Allt för att det ska löpa på så smidigt som möjligt när du ska flytta.

Vill du även ha hjälp med att magasinera möbler eller kanske ett helt bohag, kortare eller längre tid, så är du välkommen med en förfrågan även på det. Våra utrymmen som vi använder är både säkra och fräscha.

Är du i behov av flyttkartonger så kan vi sälja dessa billigt eller hyra ut dessa till låg kostnad.

Övriga tjänster som vi kan bistå med är att göra flyttanmälan till skatteverket och göra adressändring kan vi vara behjälpliga med det också.

Vår flyttfirma i Alingsås har naturligtvis priser som följer marknadsläget och med RUT-avdraget blir kostnaden ganska så överkomlig för de flesta.

Vår ledstjärna är ett gott personligt bemötande, att vara noggrann och effektiv.

Övriga tjänster som vår flyttfirma i Alingsås erbjuder är hjälp med att transportera farligt gods, flytta piano, flytta kassaskåp, maskintransporter, tungtransporter och andra specialtransporter samt magasinering.

Vare sig ni är intresserade av bohagsflytt, företagsflytt, kontorsflytt, industriflytt, bärhjälp, enstaka möbelflytt, enklare eller svårare flyttransporter, flyttkartonger eller flyttlådor så löser vi ert behov av flytthjälp.

Vad kostar en flytt?

Det enklaste är att kontakta oss för ett pris genom att fylla i vårt offertformulär här på hemsidan så återkommer vi med en offert eller ett diskussionsunderlag.

Boka flyttfirma i Alingsås med omnejd genom att kontakta oss på det sätt du finner enklast vilket även kan vara via ett vanligt mejl eller via telefon.

Kanske vill ni sköta hela flytten själva och hyra en flyttbil med chaufför? Inga problem, ni kan hyra någon av våra flyttbilar.

Välkommen!

Hemstyling Sverige AB
Flyttfirma Alingsås

Vi erbjuder

Tungtransporter

Piano, kassaskåp etc.

Packning

Nedpackning, uppackning, röjning, bortforsling etc.

Magasinering

Magasinering av helt bohag eller enstaka möbler

Hyra flyttbil

Hyr flyttbil med chaufför

Flyttkartonger

Flyttkartonger och flyttlådor säljes eller uthyres

Trygg och kostnadseffektiv flyttfirma i Alingsås

Chatta med oss