Flyttfirma Vårgårda

Välkommen till Hemstyling och avdelningen för flytt
Har du funderingar på att flytta till eller från Vårgårda?
Eller kanske inom Vårgårda Kommun?
Hör i så fall gärna av dig till vår flyttfirma i Vårgårda!
Vi är en seriös, ansvarstagande och trygg flyttfirma som alltid levererar utmärkt flytthjälp
Med RUT-avdraget blir det sedan ännu bättre

Mejla oss gärna eller ring om ni har frågor om flytt
Eller fyll i vårt offertformulär genom att klicka på nedanstående knapp
Offert inom 48 timmar

Begär offert

Vi följer gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Trafiktillstånd

Kvalitetsgaranti

Om du letar efter flyttfirma i Vårgårda Kommun så är du välkommen att kontakta oss för en förfrågan. Som flyttfirma erbjuder vi en trygg, säker och seriös flyttservice utifrån dina önskemål och vad du än önskar inom flytthjälp så backar vi upp dig med en kompetent och ansvarstagande personal. Trafiktillstånd, försäkringar och övrigt är naturligtvis i sin ordning för din och vår trygghet.

Packning i flyttlådor

Hemstyling.se och avdelningen för flyttservice bistår med alla förekommande flyttjänster i hela Vårgårda kommun. Vi sätter kunden i centrum och alla kunder är självfallet lika viktiga kunder. Företag och privatpersoner är alla välkomna med en förfrågan när behov uppstår, om det så gäller att enbart flytta en liten möbel eller en stor flytt.
Vår policy är att hela tiden ge alla våra kunder den absolut bästa flytthjälpen. RUT-avdraget hjälper vi så klart till med via skatteverket. Ett seriöst flyttföretag, för din trygghet.

Har du behov av tungtransporter eller andra specialtransporter så kan du med fördel vända dig till oss även med sådana önskemål. Vi har inga problem med tunga saker som att flytta piano eller att flytta kassaskåp eller andra tunga föremål. Även farligt gods är något som vi åtar oss att transportera.

Andra tjänster förutom vanliga flyttuppdrag kan vara röjning, bortforsling till återvinning eller tipp samt rengöring efter flytt. Vi har den erfarenhet och kompetens som krävs för att bistå med det som du önskar ha hjälp med, både när det gäller privatflyttar och företagsflyttar.

Finns det ett behov av att hyra eller köpa flyttkartonger så kan vi lösa även det. Vi har rimliga priser och levererar enbart professionella flyttlådor som är lätta att hantera.

Prismässigt så tror vi att vi ligger bra till då vi hela tiden kollar av marknaden och andra aktörers prissättning. Med RUT-avdraget på det, så blir det oftast ett pris som de flesta tycker är rimligt.

Vi vill att du ska känna dig varmt välkommen att fråga vår flyttfirma i Vårgårda om det finns ett behov av tjänster så som exempelvis bohagsflytt, kontorsflytt, industriflytt, butiksflytt, bärhjälp och så vidare.

Vi lovar att du kommer att få en behaglig flyttupplevelse om du anlitar oss för våra tjänster.
Välkommen att anlita en flyttfirma med trevlig, seriös och kompetent personal.

Om det finns ett behov av magasinering av möbler så är du välkommen även i den delen. Vi ställer upp med fina, fräscha och säkra lokaler under kortare eller längre tid enligt dina önskemål.

Hoppas att det vi skrivit hittills får dig att överväga att anlita oss. Vad kostar då vår flytthjälp?

För att får fram ett pris som är så korrekt som möjligt rekommenderar vi dig att fylla i passande offertformulär. Försök att vara så noggrann som möjlig med olika detaljer som avstånd till parkering, hiss eller inte, vilken våning, hur många kvadratmeter, hur många rum etc. då blir priset så exakt som möjligt. Om det är komplicerat att fylla i kan du istället välja snabboffert så kontaktar vi dig för kompletterande uppgifter. Vill du hellre bara skicka ett mejl eller ringa så går det naturligtvis också bra. Vi återkopplar inom 1-2 dagar.

Hoppas att du nu känner dig trygg att anlita vår flyttfirma i Vårgårda kommun efter det att offerten kommit dig tillhanda. Vi erbjuder god flyttservice och flytthjälp i hela kommunen i exempelvis följande orter runt Vårgårda så som Bergstena, Furulund och Brotorp, Horla, Lagmansholm, Östadkulle samt Ornunga.

Kanske har du funderat på att ombesörja hela din flytt alldeles själv tillsammans med vänner och familj? Inga problem, vi har flyttbil med chaufför att hyra ut.

Har du frågor som gäller flytt, oavsett vad, så hjälper vi dig med det. Det kan exempelvis vara frågor om annat än just direkta flyttjänster som flyttanmälan till skatteverket eller adressändring. Att fråga kostar naturligtvis inget.

Hoppas att vi hörs av, välkommen!

Hemstyling Sverige
Flyttfirma Vårgårda

Vi erbjuder

Tungtransporter

Piano, kassaskåp etc.

Packning

Nedpackning, uppackning, röjning, bortforsling etc.

Magasinering

Magasinering av helt bohag eller enstaka möbler

Hyra flyttbil

Hyr flyttbil med chaufför

Flyttkartonger

Flyttkartonger och flyttlådor säljes eller uthyres

Trygg och kostnadseffektiv flytt

Chatta med oss