Byggstädning Borås

Välkommen till Hemstyling Sverige AB och vår byggstädning i Borås.
Vi hjälper er gärna med byggstädning i Borås eller runt omkring Borås, under eller i slutet av byggtiden.
Har ni byggen på annan ort hjälper vi gärna till även där.

Effektiva och noggranna
Kvalitetstänk och miljötänk
Alla försäkringar som krävs
Företag, kommuner och privat

Begär offert

När vi byggstädar är vi fortfarande försiktiga när det gäller Covid-19.


Ansvarsförsäkring

Kvalitetsgaranti

Vi på Hemstyling Sverige AB hjälper er gärna med byggstädningen i Borås eller i dess närområde. Under byggtiden kan vi vara behjälpliga genom att vi regelbundet kommer och hjälper till med byggstädningen så att er personal kan arbeta mer effektivt i utrymmen som är rena. Finns det behov av att plocka undan och röja byggbråte kan vi även hjälpa till med det.

Sedan när det är dags för byggets färdigställande så kan vi hjälpa till med den sista städningen innan hyresgästerna eller ägarna ska flytta in i exempelvis sin nya bostad, lokal eller kontor. Vi ser till att ni kan lämna över ett rent och fräscht bygge så att alla blir nöjda och glada. Kontakta oss gärna, vi är öppna för alla typer av upplägg, enstaka insatser eller mer långvariga upplägg.

Välkommen att kontakta oss om ni behöver hjälp med byggstädning i Borås eller någon annan tjänst.
Ni kan kontakta oss på olika sätt som formulär här på hemsidan, vanligt mejl, chatt eller ringa oss.

Byggstädning Borås

Välkommen till oss om ni behöver hjälp med byggstädningen under byggtiden. Vi kan hjälpa till enligt era önskemål redan i början av byggtiden genom att städa era bodar och under själva byggtiden kan vi, förutom att städa bodarna, hjälpa till att röja undan samt regelbundet dammsuga om det skulle vara aktuellt.

I slutet av byggtiden innan hyresgästerna eller ägarna ska flytta in kan vi hjälpa till med den sista städningen så att alla kan flytta in i rena och fräscha bostäder, lokaler, kontor och så vidare. Ni skulle kunna se oss som en resurs som kommer med jämna mellanrum när ni har behov.

När vi arbetar är vi kostnadseffektiva och noggranna. Ni kan anlita oss till löpande timpris eller till ett fast pris, som ni önskar. Välkommen att kontakta oss för ett prisförslag.

Det går bra att välja mellan offertformulär här på hemsidan, vanligt mejl, vår chatt eller helt enkelt ringa oss om det känns bättre. Tillsammans kan vi säkert komma fram till ett upplägg för er byggstädning som fungerar optimalt för er.

Välkommen att fylla i vårt offertformulär.

Hemstyling Sverige AB
Byggstädning Borås

Försäkrade

Vi har alla de försäkringar som krävs för byggstädning i exempelvis Borås.

Effektiv och noggrann byggstädning i Borås för ett gott resultat

Chatta med oss