Flyttfirma Svenljunga

Välkommen till Hemstyling och avdelningen för flytt
Står ni inför en flytt till eller från Svenljunga med omnejd och behöver flytthjälp så har ni kommit rätt
Vi brinner för att hjälpa er snabbt och enkelt men samtidigt säkert och varsamt
Och med RUT-avdrag blir det alltid ett bra pris

Mejla oss gärna eller ring om ni har frågor om flytt
Eller fyll i vårt offertformulär genom att klicka på nedanstående knapp
Offert inom 48 timmar

Begär offert

Vi följer gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Trafiktillstånd

Kvalitetsgaranti

Som flyttfirma i Svenljunga kommun finns vi för att hjälpa er när behovet av flytthjälp uppstår. Alla som någon gång varit med vid en flytt vet vilket enormt jobb det är, och många väljer idag att ta hjälp av en flyttfirma för delar av flytten medan andra vill att flyttfirman tar hand om rubbet. Hur ni än känner, så finns vi här för att avlasta er. Är ni i behov av till exempel bohagsflytt, flytt av ert företag, flyttkartonger, transporter av alla de slag, magasinering av möbler etc. så är ni välkomna med en förfrågan.

Packning i flyttlådor

Hemstyling.se och avdelningen för flyttservice erbjuder alla förekommande flyttjänster inom Svenljunga kommun. Vad ni än vill ha hjälp med rörande transporter, flytt och närliggande tjänster.

Vi erbjuder god service med hög kvalitet och har naturligtvis alla nödvändiga tillstånd och försäkringar. Fri offertförfrågan och vi hjälper naturligtvis till med RUT-avdraget.

Hos oss är kunden alltid i fokus oavsett vad som ska flyttas eller transporteras. Alla kunder är därmed lika viktiga kunder oavsett om det gäller en liten möbel eller en stor flytt. Vi hjälper också till med flyttanmälan via Skatteverket, röjning och tömning, flytt av kassaskåp och flytta piano och annat otympligt. Ja, vi är en flyttfirma i Svenljunga som erbjuder det mesta. Hör bara av er så löser vi det!

Vill ni klara flytten på egen hand hyr vi ut flyttbil med chaufför och även flyttkartonger billigt, eller varför inte köpa kartonger av oss, ifall ni vill ha dem även för framtida bruk. Vi använder och levererar enbart professionella flyttlådor. Behöver ni råd och tips inför flytten hjälper vi er med vad ni behöver tänka på.

Om ni har ett företag så sköter vi gärna om er kontorsflytt, transport av farligt gods, maskintransport, bärhjälp, tungtransporter och annan specialtransport, släpp alla bekymmer inför företagsflytten. Röjning, rengöring, packning och bortforsling till tipp och återvinning är andra tjänster som vi gärna utför så låt gärna våra pålitliga medarbetare ta hand om det istället.

Välkommen att kontakta oss oavsett om det bara gäller en enkel fråga eller en stor flytt. En flyttfirma i Svenljunga kommun när flytthjälp och flyttservice önskas. Företag och privatpersoner är alla lika välkomna med en förfrågan inom flytt andra närliggande tjänster.

Trygghet, effektivitet och en prisvärd flyttfirma i Svenljunga kommun.

Vad ni som kund än är i behov av så löser vi det då vi har den kompetens och erfarenhet som krävs inom flytthjälp och flyttservice, både inom privatflytt och företagsflytt.

Har ni kanske ett behov av att magasinera möbler så har vi tillgång till passande lokaler som är fräscha och säkra, för en kortare eller längre tid enligt era önskemål.

Vi hoppas att ni nu känner ett så pass stort förtroende för vårt flyttföretag att ni vill kontakta oss för en förfrågan när ni har ett behov av bohagsflytt, rengöring efter flytt, butiksflytt, kontorsflytt etc. eller vad ni önskar.

Vad kan då kostnaden för våra tjänster hamna på?

Vi följer naturligtvis noggrant marknadens övriga aktörers prissättning så att ni som kund får ett rimligt pris för det ni önskar få utfört. Med RUT-avdraget brukar det sedan bli ett överkomligt pris för de flesta privatpersoner.

För att priset ska bli så exakt som möjligt är det bra om ni har möjlighet att fylla i passande offertformulär. Försök att vara så exakt som det går med olika faktorer som har en påverkan på priset så som exempelvis antal kvadratmeter bostad eller kontor, vilken våning, hiss eller inte, avstånd etc. Det gör då att risken för missförstånd minimeras. Tycker ni att det är krångligt att fylla i uppgifterna så går det även att använda sig av vår snabboffert och i så fall återkopplar vi till er inom 48 timmar. Även ett vanligt mejl fungerar också bra. Vill ni hellre ringa oss så hjälper vi er på det sättet istället.

Förutom centralorten Svenljunga, så betjänar vi exempelvis även orter som Hillared, Holsljunga, Mjöbäck, Mårdaklev, Sandsjön, Sexdrega, Östra Frölunda och Överlida.

Vi stöttar er genom uppdraget med en serviceinriktad, seriös och engagerad personal. Ni kan med andra ord räkna med en bra flyttfirma i Svenljunga kommun när behovet finns. Välkomna att höra av er!

Hemstyling Sverige
Flyttfirma Svenljunga

Vi erbjuder

Tungtransporter

Piano, kassaskåp etc.

Packning

Nedpackning, uppackning, röjning, bortforsling etc.

Magasinering

Magasinering av helt bohag eller enstaka möbler

Hyra flyttbil

Hyr flyttbil med chaufför

Flyttkartonger

Flyttkartonger och flyttlådor säljes eller uthyres

Trygg och kostnadseffektiv flytt

Chatta med oss