Flyttfirma Mölndal

Välkommen till Hemstyling Sverige AB och avdelningen för flytt
Vi hjälper dig gärna med din flytt i Mölndal med omnejd så slipper du slita ont
Förmånligt med RUT-avdrag
Vi garanterar en seriös, trygg och säker flytt

Mejla oss gärna eller ring om ni har frågor om flytt
Eller fyll i vårt offertformulär genom att klicka på nedanstående knapp
Offert inom 24 timmar

Begär offert

Vi följer gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Trafiktillstånd

Kvalitetsgaranti

Vår flyttfirma i Mölndal erbjuder dig som bor eller ska flytta till Mölndals kommun seriös och trygg flyttservice. Vad du än vill ha hjälp med när det kommer till flyttjänster så ordnar vi det utan problem. Vår flyttfirma är serviceinriktad och vill naturligtvis ge dig en trygg och behaglig flytt. Vi har de tillstånd och försäkringar som krävs idag för att bedriva flyttverksamhet. Både privatflyttar och företagsflyttar.

Packning i flyttlådor

Vi på Hemstyling Sverige AB och avdelningen för flyttservice kan erbjuda alla förekommande flyttjänster i hela Mölndals kommun. Vi är ett serviceinriktat och seriöst flyttföretag som sätter kunden i centrum, alla kunder är lika viktiga vare sig ni vill flytta en tung möbel, ett helt bohag eller ett kontor. RUT-avdrag, vi hjälper dig.

En flytt kan vara både enkel och komplicerad beroende på vad som ska utföras. Vår flyttfirma i Mölndal har dock kompetensen att utföra det du som kund önskar, hela flytten eller del av flytten, du som kund bestämmer. Flytthjälpen kan då exempelvis bestå av packning, röjning, bortforsling, bärhjälp, rengöring samt naturligtvis själva bohagsflytten.

Om ni har behov av olika specialtransporter eller tungtransporter så som farligt gods, flytta kassaskåp, väldigt tunga möbler eller flytta ett piano så åtar vi oss gärna det.

Vi vågar påstå att vi kan erbjuda det som du som kund efterfrågar, både inom företagsflytt och privatflytt. Ytterligare exempel på tjänster kan då vara, förutom vanlig bohagsflytt, även kontorsflytt, flytta en industri osv.

Har ni funderat på att skaffa flyttkartonger eller flyttlådor så kan ni vända er till oss då vi alltid levererar proffsiga och lätthanterliga kartonger. Vi säljer eller hyr ut dessa till en rimlig kostnad.

Vi följer marknaden så att våra kunder alltid kan känna att rätt pris sätts för de tjänster som eftersöks. Med RUT-avdraget blir det ofta en mycket prisvärd och behaglig upplevelse.

Känn er innerligt välkomna att kontakta vår flyttfirma i Mölndal när behov av flytthjälp finns. Vi backar upp er med en serviceinriktad och seriös personal.

Kanske vill ni istället hyra en bil för att ombesörja flytten själva? Inga problem, vår flyttfirma i Mölndal hyr i så fall ut flyttbil med chaufför.

Vad ni än funderar över när det gäller flytt så är ni välkomna med era frågor. Även om det gäller sådant som flyttanmälan till Skatteverket eller adressändring. Har ni även ett behov av att magasinera möbler, bohag eller företagsinventarier så kan ni känna er trygga då vi bistår med fräscha och säkra lokaler.

Nu är ni säkert intresserad av att veta en flytt med oss kostar?

För att priset ska bli så rätt som möjligt och för att motverka obehagliga överraskningar så är det absolut bästa att fylla i passande offertformulär. Tänk på att vara så noga som möjligt när du fyller i uppgifterna, då blir priset också så rätt som möjligt. Bra att ange är till exempel om det finns hiss, om ni bor högt upp i ett hyreshus, eller om det är långt att gå mellan vårt fordon och entrén. Tycker ni att det är krångligt att fylla i uppgifterna så kan ni välja snabboffert, skicka ett mejl eller ringa oss så hjälper vi er. Vi återkopplar inom 48 timmar.

Boka gärna er flyttfirma i Mölndals kommun genom att anlita oss. Vår flyttfirma erbjuder seriös hjälp och service till rimliga priser.

Vi ser fram emot att höra från er, vare sig ni har en enkel fråga eller ett stort flyttuppdrag. Välkommen!

Hemstyling Sverige AB
Flyttfirma Mölndal

Vi erbjuder

Tungtransporter

Piano, kassaskåp etc.

Packning

Nedpackning, uppackning, röjning, bortforsling etc.

Magasinering

Magasinering av helt bohag eller enstaka möbler

Hyra flyttbil

Hyr flyttbil med chaufför

Flyttkartonger

Flyttkartonger och flyttlådor säljes eller uthyres

Kostnadseffektiv och trygg flyttfirma i Mölndal

Chatta med oss