Flytta utomlands

Välkommen till Hemstyling och avdelningen för flytt
Har du funderingar på att flytta till ett annat land?
Vi har kunskaperna för detta, så hör gärna av dig för en fråga eller ett offertförslag
Vi är en seriös, ansvarstagande och trygg flyttfirma

Mejla oss gärna eller ring om ni har frågor om flytt
Eller fyll i vårt offertformulär genom att klicka på nedanstående knapp
Offert inom 48 timmar

Begär offert

Vi följer gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Trafiktillstånd

Kvalitetsgaranti

Om ni letar efter en flyttfirma som har kompetensen att flytta ert bohag eller ert företag utomlands så har ni kommit helt rätt. Vi har koll på alla de dokument som behövs för en flytt utomlands. Vi erbjuder en trygg och säker flytt av ert bohag eller inventarier. RUT-avdraget hjälper vi så klart till med och det gäller inom EU eller EES. Seriös flyttservice och flytthjälp.

Hemstyling.se och avdelningen för flyttservice bistår med alla förekommande flyttjänster inom Sverige men även utomlands för de som ska flytta från Sverige. Vi sätter er som kund i centrum och vi planerar allt mycket noga tillsammans. Företag och privatpersoner är alla lika välkomna med en förfrågan om pris eller bara en enkel fråga. Ett seriöst flyttföretag, för din trygghet.

Vi flyttar det ni behöver ha hjälp med inom EU och EES. Det kan vara bohag, kontorsinventarier, tungtransporter som en flygel eller andra specialtransporter. Så vänd er gärna till oss för en förfrågan vad saken än gäller.

Före flytten kanske ni behöver hjälp med röjning, bortforsling till återvinning eller tipp samt flyttstädning? Vi har kompetens och kunskap som räcker hela vägen vad flyttuppdraget än handlar om, både när det gäller privatflyttar och företagsflyttar.

Finns det ett behov att professionella flyttkartonger eller flyttlådor så bistår vi med det till rimlig kostnad. Så klart enbart kartonger som är lätta och smidiga att hantera.

Vi hoppas att ni känner en trygghet när ni läser här om oss att ni vill fråga oss om en offert när det handlar om er utlandsflytt. Vad det än gäller så som bohagsflytt, företagsflytt, flyttstädning osv.

Vi kan utlova en behaglig flytt till rimlig kostnad.

Välkomna att anlita en seriös flyttfirma.

Kanske ska inte allt bohag eller alla inventarier med i flytten utomlands? Behöver ni hjälp med att magasinera exempelvis möbler under längre eller kortare tid så har vi fräscha lokaliteter för det.

Vad kostar det då att flytta utomlands med oss?

För ett så rätt pris som möjligt är det bra om ni kan fylla i vårt offertformulär här på hemsidan. Försök då att vara så noggrann som möjligt för då blir också priset så exakt som möjligt.

Tycker ni att det är komplicerat så kan ni gärna fylla i vår snabboffert så hjälper vi er därefter vidare. Det går naturligtvis bra även att ringa eller skicka ett vanligt mejl. Vi återkopplar till er inom 48 timmar.

Finns det frågor om att flytta utomlands eller frågor som exempelvis flyttanmälan till skatteverket eller adressändring är ni naturligtvis välkomna. Att fråga kostar inget.

Vi erbjuder god flyttservice och flytthjälp.

Välkomna!
Hoppas att vi hörs.

Vi erbjuder

Tungtransporter

Piano, kassaskåp etc.

Packning

Nedpackning, uppackning, röjning, bortforsling etc.

Flyttstädning

Med städgaranti

Magasinering

Magasinering av helt bohag eller enstaka möbler

Hyra flyttbil

Hyr flyttbil med chaufför

Flyttkartonger

Flyttkartonger och flyttlådor säljes eller uthyres

Trygg och kostnadseffektiv flytt

Chatta med oss