Flyttfirma Kungsbacka

Välkommen till Hemstyling och avdelningen för flytt
Behöver du hjälp med att flytta till eller från Kungsbacka så är du välkommen med en förfrågan
Vi brinner för att ge god flyttservice
Med dagens RUT-avdrag är det förmånligt att anlita en flyttfirma

Mejla oss gärna eller ring om ni har frågor om flytt
Eller fyll i vårt offertformulär genom att klicka på nedanstående knapp
Offert inom 48 timmar

Begär offert

Vi följer gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Trafiktillstånd

Kvalitetsgaranti

Behöver du hjälp med flytten så bistår gärna vår flyttfirma i Kungsbacka med flyttjänster och god flyttservice till hög kvalitet. Naturligtvis har vi som flyttfirma i Kungsbacka trafiktillstånd som alla andra seriösa flyttföretag samt erforderliga försäkringar, allt för en trygg flytt.

Packning i flyttlådor

Vi på Hemstyling.se och avdelning flytt åtar oss flyttuppdrag i Kungsbacka kommun samt övriga orter i närområdet. Vi drivs av att ge god service till alla våra kunder, vilket ger oss mycket glädje tillbaka. Behöver ni även hjälp med RUT-avdraget så hjälper vår kontorspersonal er med det.

Om du i samband med flytthjälp även är i behov av rengöring så löser vår flyttfirma i Kungsbacka det utan problem.

När det gäller våra priser för våra tjänster så försöker vi pejla in marknadsläget så att priserna ligger på rätt nivå, även om inte priset alltid är det viktigaste, utan den service du som kund får. Med andra ord så tror vi att vi ligger bra till om du är i behov av flytthjälp och andra flyttjänster. Med RUT-avdraget blir sedan priset ännu mer förmånligt.

Om du är i behov av flyttkartonger eller flyttlådor, vilket är samma sak, så kan du gärna vända dig till oss då vi säljer eller hyr ut professionella kartonger.

Andra tjänster som kan vara aktuella och som vi gärna åtar oss kan vara flyttanmälan till Skatteverket samt adressändring.

Om ni är i behov av specialtransporter så kan vi erbjuda även det. Det kan vara olika tjänster som att transportera farligt gods, hjälp med att flytta piano och hjälp med att flytta kassaskåp. Även andra tunga transporter som maskintransporter är ibland förekommande uppdrag.

Känner ni att ni vill sköta allt detta med flytten själva så hyr vi gärna ut en av våra flyttbilar med chaufför.

Ni är hjärtligt välkommen att anlita vår flyttfirma i Kungsbacka för flytten. Vi erbjuder hög service och trygghet samt en personal som tycker om sitt jobb.

Behöver ni under en kortare eller längre tid magasinera möbler så kan ni även vid ett sånt behov vända er till oss då vi erbjuder både fräscha och säkra utrymmen. Vi tar hand om ert bohag eller enstaka möbler på bästa sätt.

Vår flyttfirma i Kungsbacka klarar att lösa alla de behov som finns inom flytt, både inom privatflytt och företagsflytt. Det kan vara bohagsflytt, magasinering, kontorsflytt, bärhjälp, tunga möbler och andra tungtransporter, lättare möbelflytt samt övriga flyttransporter.

Nu undrar ni naturligtvis vad vår flytthjälp kostar?

Det absolut enklaste är att ni noggrant och tydligt fyller i alla uppgifter och förutsättningar i passande offertformulär som ni finner här på vår hemsida. Ju noggrannare ni är desto bättre blir naturligtvis offerten sett till priset samt även tidsåtgången. Information om hiss eller inte finns tillgänglig är naturligtvis av betydelse. Därefter återkopplar vi med en offert eller prisförslag inom 48 timmar.

Boka din flyttfirma hos oss om du bor i Kungsbacka kommun eller i någon av de ingående orterna. Du kan naturligtvis kontakta oss även via telefon eller ett vanligt mejl. Vill du hellre prata via telefon så går det naturligtvis också bra.

Vi ser fram emot att höra från dig.
Välkommen!

Hemstyling Sverige
Flyttfirma Kungsbacka

Vi erbjuder

Tungtransporter

Piano, kassaskåp etc.

Packning

Nedpackning, uppackning, röjning, bortforsling etc.

Magasinering

Magasinering av helt bohag eller enstaka möbler

Hyra flyttbil

Hyr flyttbil med chaufför

Flyttkartonger

Flyttkartonger och flyttlådor säljes eller uthyres

Trygg och kostnadseffektiv flytt

Chatta med oss