Flyttfirma Kinna

Välkommen till Hemstyling och avdelningen för flytt
En flyttfirma i Kinna som vet hur jobbig en flytt kan bli på egen hand
Med RUT-avdraget blir det prisvärt att anlita en flyttfirma i Kinna
Pröva oss!

Mejla oss gärna eller ring om ni har frågor om flytt
Eller fyll i vårt offertformulär genom att klicka på nedanstående knapp
Offert inom 48 timmar.

Begär offert

Vi följer gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Trafiktillstånd

Kvalitetsgaranti

Vilka flyttjänster ni än eftersöker så erbjuder vår flyttfirma i Kinna alla förekommande tjänster inom flytthjälp och flyttservice till hög kvalitet. Vi har självklart de dokument som krävs som försäkringar, ansvarsförsäkring och trafiktillstånd. Skatteverkets RUT-avdrag hjälper vi till med.

Dessutom fri offertförfrågan utan krav.
Enkelt och smärtfritt!

Hemstyling.se och vår flyttavdelning är en flyttfirma i Kinna som älskar att ge den bästa servicen till våra kunder, utan våra kära kunder ingen verksamhet så enkelt är det. Förutom rena flyttjänster erbjuder vi även röjning, tömning etc.

Ska du flytta så är du välkommen med en förfrågan. Vad saken än gäller så kan vi hjälpa dig.
Vi gillar verkligen att hjälpa till med flytt!

Vår flyttfirma i Kinna tycker om att jobba med transport av allt från att flytta bohag, möbler, flyttkartonger och flyttlådor, pianon till kassaskåp. Vi tycker även om att göra det fint när ni ska lämna den gamla bostaden genom att erbjuda vår prisvärda rengöring som även den ingår i RUT-avdraget.

Övriga tjänster som kan vara aktuella och som vi erbjuder inom flytthjälp kan vara att med vår flyttbil transportera farligt gods, tungtransporter, transport till förvaringsplats för magasinering möbler eller en maskintransport.

Att tänka på vid flytt?

Du kanske nu ska flytta hemifrån eller så har du varit med om ett antal flyttar tidigare i livet. Vad du än funderar över så är du välkommen med frågor via mejl eller telefon. Behöver ni kanske hjälp med flyttanmälan kan vi även hjälpa er med det hos Skatteverket samt även adressändring vid flytt.

Om ni funderar på att sköta flytten själva skulle ni kunna hyra en av våra bilar med chaufför.

Ska du anlita en billig eller dyr flyttfirma i Kinna? Vad kostar flytthjälp?

Priser kan variera en hel del men ett tips är att undersöka flyttföretagets omdömen och recensioner på exempelvis Google och Facebook i första hand istället för att enbart titta på priset.

Funderar du på att köpa flyttkartonger? Stora flyttkartonger eller små flyttkartonger? Att tänka på är att mått på flyttkartongen inte är för stort då det blir tungt att bära om flyttlådan packas för tungt. Lägg tungt i botten och lättare saker ovanpå. Vill ni köpa eller hyra kartonger av oss är ni välkomna att höra av er.

Kontakta vår flyttfirma i Kinna om ni önskar hjälp med er bohagsflytt men även om det gäller kontorsflytt eller annan företagsflytt. Vi kan med våra flyttjänster och flyttservice flytta både tunga saker och lätta saker samt erbjuda olika specialtransporter. Så behöver ni hjälp med flytten eller bara hjälp inför flytten med röjning, tömning, bärhjälp och bortforsling så är ni välkomna.

Boka nu genom att kontakta oss och få en offert från en seriös flyttfirma, välkommen!

Flyttfirma Kinna
Hemstyling Sverige
Häggåstrandsvägen 11
511 41 Kinna

Vi erbjuder

Tungtransporter

Piano, kassaskåp etc.

Packning

Nedpackning, uppackning, röjning, bortforsling etc.

Magasinering

Magasinering av helt bohag eller enstaka möbler

Hyra flyttbil

Hyr flyttbil med chaufför

Flyttkartonger

Flyttkartonger och flyttlådor säljes eller uthyres

Trygg och kostnadseffektiv flytt

Chatta med oss