Flyttfirma Partille

Välkommen till Hemstyling och avdelningen för flytt
Om du tänker flytta till eller från Partille Kommun så hjälper vi dig mer än gärna med din flytt
Med RUT-avdraget blir det en riktigt trevlig upplevelse
En trygg, säker och seriös flyttfirma i Partille är det som utlovas

Mejla oss gärna eller ring om ni har frågor om flytt
Eller fyll i vårt offertformulär genom att klicka på nedanstående knapp
Offert inom 48 timmar

Begär offert

Vi följer gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Trafiktillstånd

Kvalitetsgaranti

Som flyttfirma i Partille kommun erbjuder vi seriös och trygg flytthjälp och vad du än önskar inom flytthjälp så löser vi det. Vi är hjälpsamma och serviceinriktade och vill ge dig en behaglig flytt där allt löper på smidigt. Naturligtvis har vi som seriös flyttfirma trafiktillstånd och försäkring, allt som krävs för att bedriva flyttverksamhet. Både privatpersoner och företag är välkomna med en förfrågan.

Packning i flyttlådor

Vi på Hemstyling.se och avdelningen för flyttservice erbjuder alla förekommande flyttjänster i hela Partille kommun. Vi är ett flyttföretag som är serviceinriktat och sätter kunden i fokus och alla kunder är lika viktiga vare sig det gäller en liten möbel eller en stor flytt. Vi hjälper dig på bästa sätt. RUT-avdrag via Skatteverket.

Kanske vill du ha hjälp med specialtransporter eller tungtransporter, vi åtar oss gärna det. Det kan vara, förutom vanlig bohagsflytt, även kontorsflytt, flytta ett piano eller kassaskåp. Kanske även farligt gods. Vi löser allt detta åt dig på bästa sätt. Vi erbjuder även packning, röjning, flyttstädning samt transport/bortforsling/bärhjälp till återvinning om det önskas. Vår flyttfirma i Partille har den erfarenhet och den kompetens som krävs för ett gott utfört arbete.

Vi vågar påstå att vi klarar det du som kund efterfrågar både inom inom företagsflytt och privatflytt.

Finns ett behov av flyttkartonger eller flyttlådor kan vi hjälpa till med det. Ni kan hyra eller köpa dessa av oss om ni vill och vi använder och erbjuder enbart professionella kartonger anpassade för flytt.

När det gäller vår prissättning så följer vi prisutvecklingen på marknaden för din trygghet och med RUT så blir det oftast en angenäm upplevelse att flytta.

Känn dig välkommen att kontakta vår flyttfirma i Partille om du har ett behov av att transportera exempelvis ditt bohag. Vi erbjuder kompetent och serviceinriktad personal.

Kanske finns det funderingar på att sköta hela flytten själv? I så fall går det bra att hyra flyttbil med chaufför hos vår flyttfirma i Partille. Vi har fordon för din flytt.

Magasinering av möbler är ytterligare en tjänst som vi erbjuder och du kan känna dig helt trygg då vi har fräscha, säkra och fina lokaler för det.

Vad du än funderar över när det gäller flytt och städ så är du välkommen att fråga oss, det kostar inget att fråga. Även sådant som flyttanmälan till Skatteverket eller adressändring.

Vad kostar då våra tjänster inom flytt?

För ett så rätt pris som möjligt är det bra om du kan fylla i passande offertformulär. Försök då att vara så noggrann som möjligt och uppge om det exempelvis finns hiss eller inte samt hur långt det är mellan den plats vi kan parkera och fram till entrén om vi inte kan ställa oss direkt utanför. Om du tycker det är krångligt så hjälper vi dig eller om ni hellre väljer snabboffert i stället för de längre formulären. Vi återkopplar till er inom 48 timmar. Det går naturligtvis bra även att skicka ett vanligt mejl eller att ringa oss.

Boka med fördel vår flyttfirma i Partille kommun. Vi ser fram emot att höra från dig om behov finns av våra tjänster eller om du bara har en fråga.

Välkommen!

Hemstyling Sverige
Flyttfirma Partille

Vi erbjuder

Tungtransporter

Piano, kassaskåp etc.

Packning

Nedpackning, uppackning, röjning, bortforsling etc.

Magasinering

Magasinering av helt bohag eller enstaka möbler

Hyra flyttbil

Hyr flyttbil med chaufför

Flyttkartonger

Flyttkartonger och flyttlådor säljes eller uthyres

Trygg och kostnadseffektiv flytt

Chatta med oss