Byggstädning

Välkommen till Hemstyling Sverige AB och vår tjänst byggstädning
Vi hjälper er med byggstädningen under byggtiden eller i slutet av byggtiden.
Vår firma finns just nu etablerad i västra delen av vårt land.

Bra städservice
Hög kvalitet med miljötänk
Alla försäkringar
Företag och privatpersoner

Begär offert

När vi byggstädar följer vi gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Kvalitetsgaranti

Hemstyling Sverige AB och avdelningen för byggstädning hjälper gärna till under byggtiden för att underlätta för er personal så att de hela tiden kan arbeta i välstädade utrymmen som inte dammar mer än nödvändigt. Finns det även behov av att plocka undan byggbråte under byggtiden kan vi även hjälpa till med det.

I slutet av byggtiden kan vi vara behjälpliga så att hyresgästerna kan flytta in i en renstädad bostad, kontor, butik eller vad det nu kan handla om för bygge. Vi är intresserade av alla typer av samarbeten som mindre upplägg, större upplägg eller enstaka insatser vid behov.

Välkommen att kontakta oss om det finns behov av byggstädning.
Ni kan fylla i offertformulär här på hemsidan, mejla, chatta eller ringa oss.

Byggstädning

Vår firma kan hjälpa er med det som ni har behov av när det gäller byggstädning. Vi kan vara med er under hela byggtiden om det skulle vara aktuellt. Vi tänker då att ni kanske har behov av att städa era bodar, grovstäda under byggets gång samt hjälpa till med den sista städningen innan hyresgästerna ska flytta in. Finns det behov av enstaka insatser är vi flexibla och anpassar oss efter era städbehov.

Vår firma är effektiv och kostnadsmedveten. Ni kan välja att anlita oss till fast pris eller löpande timpris, vilket ni önskar.

Varmt välkommen att fylla i en förfrågan, mejla oss, chatta med oss eller ring oss så kan vi säkert komma fram till ett bra upplägg för er byggstädning.

Välkommen att fylla i vårt offertformulär.

Försäkrade

Vi har försäkringar som krävs för byggstädning.

Byggstädning för ett toppresultat

Chatta med oss