Flyttfirma Lerum

Välkommen till Hemstyling och avdelningen för flytt
Seriös flytthjälp om du ska flytta till, från eller inom Lerums kommun
Vi hjälper dig med din flytt så kan du luta dig tillbaka
RUT-avdraget gör det till en riktigt behaglig upplevelse
Vår flyttfirma är en seriös, trygg och säker firma

Mejla oss gärna eller ring om ni har frågor om flytt
Eller fyll i vårt offertformulär genom att klicka på nedanstående knapp
Offert inom 48 timmar

Begär offert

Vi följer gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Trafiktillstånd

Kvalitetsgaranti

Som flyttfirma i Lerums kommun erbjuder vi dig en trygg, behaglig och säker flytt. Vad du än önskar dig inom flytthjälp så kan vi bistå med det. Vi har naturligtvis trafiktillstånd och erforderliga försäkringar för en seriös flytt. Vår personal är hjälpsam och vill ge dig som kund en trevlig och smidig flytt som löper på som den ska. Alla är välkomna med en förfrågan, både privatpersoner och företag.

Packning i flyttlådor

Vi på Hemstyling.se och avdelningen för flyttservice erbjuder alla förekommande flyttjänster i hela Lerums kommun. Vi sätter kunden i fokus och alla kunder är viktiga kunder om det så gäller enbart att flytta en liten möbel som ett stort bohag. Vårt mål är att hjälpa dig på bästa sätt så att din flytt blir fulländad. RUT-avdraget hjälper vi naturligtvis till med via skatteverket. Ett seriöst flyttföretag är det som du kan förvänta dig.

Även specialtransporter som exempelvis tungtransporter är en del av det vår flyttfirma i Lerum erbjuder. Det kan då vara att flytta piano, flytta ett kassaskåp eller en mycket tung möbel. Även farligt gods kan vi åta oss att transportera.

Vi erbjuder även tjänster som att röja ur lägenheter, lokaler eller hus, bärhjälp, packning och bortforsling till återvinningsstation samt rengöring efter flytt. Vår flyttfirma i Lerum har den kompetens och erfarenhet som krävs för god flyttservice. Vi klarar av det som du som kund har behov av, både inom privatflytt och företagsflytt.

Finns även behov av flyttlådor eller flyttkartonger så kan ni gärna vända er till oss då vi har behändiga och proffsiga kartonger som är smidiga att hantera. Dessa går att hyra eller att köpa.

När det kommer till priser för våra flyttjänster så vågar vi lova att vi har en helt normal prissättning då vi kontinuerligt följer andra aktörers prissättning. Med RUT-avdraget så blir det oftast en överkomlig summa för de flesta.

Känn dig varmt välkommen att kontakta vår flyttfirma i Lerum när du har behov av tjänster som exempelvis bohagsflytt, kontorsflytt, industriflytt och så vidare.

Vår flyttfirma i Lerum bistår dig med en trevlig och serviceinriktad personal som tycker om sitt arbete.

Kanske vill du förvara dina möbler eller inventarier under en kortare eller längre tid i ett magasin? Även det kan vi åta oss då magasinering av möbler är ytterligare en av de tjänster inom flytt som vi erbjuder. Vi har fräscha och säkra utrymmen som passar bra för det.

Vad kostar då våra tjänster?

Det absolut bästa är att ni fyller i passande offertformulär. Försök då att vara så noggrann som möjligt med alla olika uppgifter som påverkar offerten. Viktigt är att ange om det finns hiss, vilken våning samt andra betydelsefulla uppgifter. Känner du att det är krångligt eller jobbigt att fylla i så kan du använda vår snabboffert, skicka ett mejl eller ringa så hjälper vi dig vidare. Vi återkopplar inom 48 timmar.

Vi vill att du ska känna dig trygg med att boka vår flyttfirma i Lerums kommun. Vi bistår dig med serviceinriktad flytthjälp inte bara i Lerum utan i hela kommunen.

Har du frågor om flytt så är du välkommen att höra av dig, det kostar inget att fråga. Även frågor som handlar om exempelvis flyttanmälan till Skatteverket eller kanske adressändring. Har du funderat på att sköta om hela din flytt själv? I så fall är du välkommen att hyra en av våra flyttbilar med chaufför.

Vi ser fram emot att höra från dig om behov finns av våra tjänster eller om du bara har en fråga. Välkommen!

Hemstyling Sverige
Flyttfirma Lerum

Vi erbjuder

Tungtransporter

Piano, kassaskåp etc.

Packning

Nedpackning, uppackning, röjning, bortforsling etc.

Magasinering

Magasinering av helt bohag eller enstaka möbler

Hyra flyttbil

Hyr flyttbil med chaufför

Flyttkartonger

Flyttkartonger och flyttlådor säljes eller uthyres

Trygg och kostnadseffektiv flytt

Chatta med oss