Kök

Köksrenovering och installation av nytt kök
Vi hjälper er hela vägen, snabbt och kostnadseffektivt
Fri konsultation!

Begär offert

Vi följer gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Kvalitetsgaranti

Köket är kärnan i hemmet. Det är en plats där familjen samlas för att äta en god måltid och mysa tillsammans. Det kan vara värt att satsa på för att just du och din familj ska få ert drömkök.

Kanske går du i tankarna att renovera eller köpa ett nytt kök. Vi kan hjälpa dig med allt från mätning, val av kök, rivning av gammalt kök samt montering av det nya.

Oavsett om du är ute efter ett billigt kök från Ikea eller ett premium kök hjälper vi dig. Vi kan dessutom lämna ett fast pris så att du har koll på utgifterna.

ROT-avdraget gör så att du kan dra av upp till 50000kr / person / år vilket kan reducera kostnaden avsevärt. Lägg din tid på viktigare saker och låt oss bygga fram ditt nya drömkök.

Skräddarsytt kök

För oss finns inga begränsningar, din önskan är vår lag. Kanske vill du ha en köksö i ditt nya kök där diskmaskin, fläkt och spis ska installeras? Allt är lösbart! Både vatten och el kan dras om så att det i stället kommer upp från golvet och kan kopplas direkt till komponenterna i köksön. Om fläkten ska byta plats får vi göra ett nytt hål i undertaket och sedan koppla om på vinden.

Öppen planlösning är modernt idag och det är något vi kan hjälpa dig med om så önskas. Möjligheterna är oändliga, varmt välkommen med din förfrågan.

Renovera köket

Även om ditt gamla kök är risigt och omodernt så är det inte alltid nödvändigt att riva ner och slänga det gamla köket. Det kan gå att spara vissa delar såsom skåp och bänkar samt diskho. Nya luckor, ny färg och takanslutning kan vara det som gör att köket känns modernt och nytt ut. Det blir dessutom inte lika dyrt som om du skulle riva ut hela köket och ersätta med helt nya prylar.

Kontakta oss så kan vi komma ut och kika på ditt nuvarande kök och ta fram förslag på vad vi kan göra, både kostnadseffektivt och miljösmart.

Låt oss hjälpa dig med ditt nya drömkök.

Bygg

Renovering, isolering, ny-, till- och ombyggnation

Läs mer

Våtrum

Badrum, klinkers och kakel, tätskikt

Läs mer

Tak / fasad

Takbyte, fasadbyte

Läs mer

kök

Köksrenovering, installation nytt kök

Läs mer

Golv

Klinkers, parkett, golvlagning

Läs mer

Målning

Spackling, tapetsering

Läs mer

Mark / trädgård

Grävning, dränering, grunder

Läs mer

Fönster / dörrar

Fönsterbyte, dörrbyte och installation

Läs mer

VVS

Rörmokeri, avlopp, värmepump

Läs mer

Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss

Chatta med oss