Flyttstädning Borås

Välkommen till Hemstyling och vår avdelning för flyttstädning
Vi hjälper er med flyttstädningen så att ni kan fokusera på annat
Hög kvalitet och bra priser
Vi hjälper till med RUT-avdraget
Välkommen att kontakta oss för en offert
Vi återkommer med ett prisförslag inom 24 timmar

Begär offert

Vi följer gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Kvalitetsgaranti

Vi hälsar er välkommen till oss och vår tjänst flyttstädning!

Vi hoppas att ni kommer att trivas bra i er nya bostad eller lokal samtidigt som vi hoppas att det känns bra att lämna det gamla. Säkerligen har ni Googlat er fram till oss eller om ni har hittat oss på annat sätt. Hur som helst är vi glada att ni har hittat hit till oss.

Sprayflaska, trasa, bänk och krukor i Borås

Ni tänker kanske nu på den jobbiga flyttstädningen när ni nu ska lämna det gamla bakom er. Kanske funderar ni på bra alternativ istället för att slita med flyttstädningen själva? Kan det kanske vara värt att lämna över jobbet till någon firma istället för att slita själv?

Då har ni kommit helt rätt!

Lampa, bord och prylar i Borås

Flyttstädning i Borås – privatpersoner

Kan vi städa själva, kanske ni undrar? Ja, naturligtvis kan ni städa själva och ni kommer troligtvis att lyckas med att få de som ska flytta in efter er att känna sig nöjda till slut, men är ni verkligen redo att sätta av den tid och energi som är nödvändig för att få flyttstädningen godkänd?

Om ni kikar på listan nedan så kanske ni känner att det är befogat att i alla fall ansöka om ett prisförslag från någon firma som oss, som dessutom vet exakt hur en flyttstädning ska gå till och samtidigt vet hur den ska utföras effektivt och säkert?

Fönsterputsning – både invändigt och utvändigt
Rengöring av ugn – det kan behövas specialmedel
Städning bakom vitvaror
Rengöring under badkar samt golvbrunn
Känsliga trägolv?

… och så vidare. Släpp ert gamla boende och fokusera på det nya så hjälper vi er med flyttstädningen av er gamla bostad.

Tryggt, kostnadseffektivt och med riktig städgaranti – vi ser till att ni kan slappna av så att hyresvärden eller de som kommer efter er inte kontaktar er för att påpekar brister.

Begär offert

Två dörrar i ett tomt rum i Borås

Flyttstädning i Borås – företag

Vi hjälper er med flyttstädningen i Borås om ni ska byta kontor eller annan lokal och samtidigt kan vi även hjälpa er med städningen i er nya lokal om det skulle vara aktuellt.

Alla miljöer blir smutsiga med tiden och vi kan då hjälpa er med den slutliga flyttstädningen så att ni kan fokusera på er verksamhet under tiden. Behöver ni även hjälp med att förflytta era inventarier eller om ni har behov av annan bärhjälp så kan vi även vara en resurs där.

Vi hjälper er med flyttstädningen till god kvalitet och ett förmånligt pris. Det är dock inte bara priset som skall räknas in i ekvationen, vi lämnar dessutom städgaranti på det jobb som ni anlitar oss för att utföra vilket innebär att Vi ser till att resultatet blir i toppklass. Begär gärna offert och få ett prisförslag/diskussionsunderlag.

Välkommen!

Flyttstädning Borås
Hemstyling Sverige
Jössagatan 9A
504 41 Borås

Begär offert

Försäkrade

Om något skulle komma till skada så lagar
eller ersätter vi det till 100%

Flyttstädning Borås

Med garanti
Vi städar tills ni är nöjda helt enkelt

Privatpersoner och företag

Vi åtar oss flyttstädning åt privatpersoner,
företag, kommuner och regioner

För ett skinande rent hus, lägenhet eller lokal

Chatta med oss