Flyttfirma Göteborg

Välkommen till Hemstyling Sverige AB och avdelningen för flytt!
En seriös, effektiv och ansvarstagande flyttfirma i Göteborg
Alla uppdrag är av intresse
RUT-avdrag, trafiktillstånd och försäkringar för er trygghet

Mejla oss gärna eller ring om ni har frågor om flytt
Eller fyll i vårt offertformulär genom att klicka på nedanstående knapp

Begär offert

Offert oftast samma dag dock senast inom 24 timmar.

Vi följer gällande riktlinjer för Covid-19 – för allas trygghet.


Ansvarsförsäkring

Trafiktillstånd

Kvalitetsgaranti

Hemstyling Sverige AB och avdelningen för flyttservice erbjuder alla förekommande tjänster inom flytthjälp i hela Göteborgs kommun. Självfallet har vi alla dokument i ordning så som trafiktillstånd och försäkringar för våra kunders trygghet, precis som alla andra seriösa flyttfirmor. Som flyttfirma i Göteborg sätter vi kunden i centrum och alla kunder är för oss lika viktiga oavsett vad uppdraget handlar om.

Packning i flyttlådor

Både företag, kommuner och privatpersoner är lika välkomna att höra av sig oavsett vad det handlar om för flyttuppdrag eller om det kanske handlar om rengöring. RUT-avdraget, det hjälper vi till med via Skatteverket. Känn er varmt välkommen att kontakta en seriös flyttfirma i Göteborg när behovet finns av flyttjänster eller om ni bara har en fråga. Vår personal tycker om sitt arbete och är samtidigt engagerad och serviceinriktad.

Förutom vanliga flyttjänster i Göteborg så kanske det finns ett behov av specialtransporter? Även lite krångligare uppdrag som tungtransporter åtar vi oss gärna så som flytta piano, flytta kassaskåp, flytta tunga möbler eller kanske farligt gods.

Andra tjänster kan vara att sköta er packning, röjning, bortforsling till tipp eller återvinning. Har ni även ett behov av rengöring efter flytt så är det något som vi också gärna åtar oss. Vi vågar påstå att vår flyttfirma har den kompetens som erfordras för att kunna utföra alla förekommande tjänster inom flytt. Både företagsflytt och privatflytt.

Har ni ett behov av flyttkartonger så kan vi ordna det. Vår flyttfirma i Göteborg använder enbart professionella kartonger lämpade för flytt som är lätta att hantera. Dessa hyr vi ut eller säljer, vilket ni än önskar.

Våra priser följer naturligtvis andra aktörers prissättningar så när det gäller priset kan ni som kund känna er trygg. Med RUT-avdraget så brukar sedan slutkostnaden bli överkomlig för de allra flesta.

Vi hoppas att ni känner ett förtroende nu att anlita oss eller i alla fall fråga oss om en offert i första skedet när det finns behov av bohagsflytt, kontorsflytt, industriflytt, butiksflytt, bärhjälp eller vad det nu kan handla om för tjänster.

Ni kan räkna med en smidig och trygg flytt när behovet finns av en flyttfirma i Göteborg. Vi har en kompetent och serviceinriktad personal.

Kanske har ni även ett behov av att magasinera möbler under en viss tid? Vi har fräscha och säkra lokaler som passar sig för längre eller kortare tid, vad ni önskar.

Vad kostar då hjälp med flytten via vår flyttfirma i Göteborg?

Det enklaste är att ni fyller i passande offertformulär så noggrant som möjligt. Var speciellt noga med uppgifter som har en betydande påverkan på priset så som avstånd, antal kvadratmeter yta, vilken våning, hiss eller inte hiss etc. Detta minskar risken för obehagliga överraskningar både för er och för oss.

Tycker ni att det är krångligt eller jobbigt att fylla i formuläret så kan ni istället välja snabboffert eller skicka ett vanligt mejl. Vi återkopplar till er inom 24 timmar. Vill ni hellre ringa så går det naturligtvis också bra.

Vi hoppas att ni känner er trygga med att skicka in en förfrågan till vår flyttfirma om ni ska flytta till, från eller inom Göteborgs kommun. Har ni några frågor så är ni välkommen oavsett vad det gäller inom flytt eller närliggande tjänster, att fråga kostar inget.

För de som vill sköta hela flytten själva har vi möjlighet att ställa upp med flyttbil och chaufför till en rimlig kostnad. Vi ser fram emot en kontakt med er.

Välkommen!

Hemstyling Sverige AB
Flyttfirma Göteborg
Karl Johansgatan 86
414 55 Göteborg

Vi erbjuder

Tungtransporter

Piano, kassaskåp etc.

Packning

Nedpackning, uppackning, röjning, bortforsling etc.

Magasinering

Magasinering av helt bohag eller enstaka möbler

Hyra flyttbil

Hyr flyttbil med chaufför

Flyttkartonger

Flyttkartonger och flyttlådor säljes eller uthyres

Trygg och kostnadseffektiv flyttfirma i Göteborg

Chatta med oss