Städfirma Kinna

Välkommen till Hemstyling och avdelningen för städning och flyttstädning
Flyttstädning, hemstädning och övriga städtjänster i Kinna
Anlita oss och gör något trevligare med din tid!
Du kommer inte att bli missnöjd!

Begär offert


Ansvarsförsäkring

Kvalitetsgaranti

Det är ingen överdrift att påstå att en flytt kan vara jobbig! Oftast vill man sluta tänka på det gamla boendet och i stället fokusera på det nya. Med oss kan du få en liten skjuts på vägen, vi tar nämligen hand om den tråkiga men oftast nödvändiga flyttstädningen. Håll fokus på det nya och låt oss ta hand om det gamla!
Du kan begära en offert för din flyttstädning helt kostnadsfritt.

Du kanske tänker att städningen är enkel och något du själv vill ta hand om men har du flyttat tidigare vet du vad som krävs för att utföra en godkänd flyttstädning. Kraven från den nya familjen som skall flytta till ditt gamla boende är höga. Vi hjälper dig, både till ett konkurrenskraftigt pris och med garanti!
Vad väntar du på? Hör av dig!

Anlita någon till flyttstädningen?

För att det inte ska bli en kamp när du ska göra någonting bra så krävs det ofta att du tycker om det du gör. De flesta skulle nog påstå att de inte gillar städning, men för oss är det en fröjd! Vi älskar att transformera något smutsigt till något fint. Slipp bekymmer med din gamla bostad och lämna över det till oss.

Inte bara är vi bra på det vi gör, vi gör det även kostnadseffektivt och med RUT till din förfogan. När vi utför en flyttstädning så har vi två grupper att tillfredsställa, dels du som flyttar från boendet som inte vill ha några bekymmer eller klagomål från de som flyttar in samt de som flyttar till boendet. Vi kan tillfredsställa 2 behov i en smäll. Bättre kan det inte bli!

Vi garanterar att du blir nöjd – något annat finns inte på vår karta!

Hemstädning och övrig städning i Kinna

Letar du efter ett städföretag i Kinna eller Kinna kommun som kan hjälpa dig med det som du kanske tycker är tråkigt att utföra eller inte har tid med så står vi till ditt förfogande. Litet som stort städuppdrag – Vi åtar oss allt!

Fönsterputs (även på ”farliga höjder”)
Veckostädning eller ”prenumerationsstädning”
Trappstädning
Företagsstädning
Trädgårdsskötsel

…och så vidare. Har du en förfrågan angående städ så är det bara att höra av dig. Den här texten på vår hemsida träffar såklart inte alla behov, därför ser vi fram emot att höra vad just du behöver hjälp med när det kommer till städ. Det kan vara något så enkelt som att rensa diskvasken 1 gång/vecka – hör av dig med din förfrågan så pratar vi vidare!

Veckostädning

Lyxfaktorn många är ute efter – vi ser till så att du får uppleva det till ett bra pris.

Flyttstäd

Med garanti – klagar de som ska flytta in så kommer vi tillbaka och gör om jobbet tills dess att de är nöjda.

Försäkrade

Går något sönder så ersätts du till 100% av de skador städningen har orsakat.

För ett skinande rent hem

Chatta med oss