Städfirma Borås

Välkommen till Hemstyling och avdelningen för städning och flyttstädning
Flyttstäd i Borås till marknadens förmånligaste pris.
Kontakta oss redan idag och få ett prisförslag inom 24 timmar.
Vi är försäkrade!

Begär offert


Ansvarsförsäkring

Kvalitetsgaranti

Hej och välkommen! En anledning till att du är här just nu är förmodligen för att du just precis Googlat efter en städfirma i Borås. Vad bra! Du tänker förmodligen på din kommande flyttstädning inför din framtida flytt, inte sant? Du funderar över proffsiga och prisrestriktiva alternativ? Du kanske funderar på om det faktiskt är värt att anlita någon för flyttstädningen eller om du bör göra det själv?

Då har du kommit helt rätt! Vi hjälper dig med din flyttstädning till vad vi vågar säga är marknadens bästa pris. Det är dock inte bara priset som skall räknas in i ekvationen! Vi lämnar även städgaranti på det jobb du anlitar oss att utföra. Det innebär att VI ser till så att den nya familjen (eller personen) som skall flytta till det nya boendet känner sig nöjda med städningen.
Du kan begära offert och få prisförslag helt kostnadsfritt – offert städ.

Jag kan städa själv?

Ja! Du kan städa själv och du kommer troligtvis lyckas få dina köpare att känna sig nöjda till slut, men är du verkligen redo att sätta in den tid som är nödvändig för att få flyttstädningen godkänd av dina köpare? Om du kikar på listan nedan så kanske du känner att det är befogat att i alla fall ansöka om ett prisförslag från någon likt oss, som vet hur en flyttstädning går till samt vet hur vi gör det effektivt och säkert?

Fönsterputs (ja, både in- och utvändigt)
Rengöring ugn (Det kan behövas starka medel för rengöring)
Städning bakom vitvaror
Rengöring under badkar (kakel/klinkers)
Känsliga trägolv?

… och så vidare. Släpp ditt gamla boende och fokusera på det nya så hjälper vi dig med flyttstädning av din gamla bostad. Tryggt, kostnadseffektivt och med riktig städgaranti – din köpare kontaktar oss om hen inte är nöjd med städningen.

Företagsstädning

Är du VD eller sitter i styrelsen för ett företag och letar efter en städfirma som hjälper er att upprätthålla er image för företaget? Med oss får du en ren och fräsch företagsmiljö som är helt anpassad för just er. Att anlita en städfirma för att hålla er företagsmiljö i toppskick hjälper inte bara era potentiella kunder att konverteras till kunder, det skapar en bättre miljö för era anställda (om ni har några vill säga). En ren och fräsch arbetsplats öppnar upp för en effektiv arbetsplats vilket gynnar både era anställda såsom företagets tillväxt.

Alla miljöer blir smutsiga med tiden! Låt oss hjälpa er så att ni kan fokusera på att expandera er verksamhet som förhoppningsvis inte handlar om städning (då är ju inte vi ett alternativ längre).

Vi kan sätta upp en modell som fungerar för just ert företag. Håller vi inte måttet, antingen sett till kvalitét eller pris kan ni avbryta samarbetet utan några problem! Det skulle vara vårt största misslyckande vilket vi verkligen jobbar för att inte ske.

Har du en företagslokal som är i behov av periodvis städning, våga pröva oss!
We won’t let you down

Försäkrade

Går något sönder så ersätts du till 100% av de skador städningen har orsakat.

Flyttstäd

Med garanti – klagar de som ska flytta in så kommer vi tillbaka och gör om jobbet tills dess att de är nöjda.

Veckostädning

Lyxfaktorn många är ute efter – vi ser till så att du får uppleva det till ett bra pris.

För ett skinande rent hem

Chatta med oss