Flyttfirma Torslanda

Välkommen till Hemstyling Sverige och avdelningen för flytt
Låt oss hjälpa dig med flytten i Torslanda med omnejd
Med det förmånliga RUT-avdraget kan du räkna med en behaglig flytt, även ekonomiskt

Om du har några frågor om flytt är du hjärtligt välkommen att höra av dig via mejl, kontaktformulär eller telefon
Det går också bra att fylla i offertformuläret nedan – klicka bara på knappen
Räkna med en offert inom 48 timmar

Begär offert

Vi följer strikt gällande riktlinjer för Covid-19 – för er och vår trygghet


Ansvarsförsäkring

Trafiktillstånd

Kvalitetsgaranti

Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med att flytta till eller från Torslanda eller kanske inom orten. Vi är en seriös flyttfirma i Torslanda med gedigen kunskap om bohagsflytt och företagsflytt. Alla dokument som försäkringar och yrkestrafiktillstånd har vi naturligtvis koll på precis som alla andra seriösa flyttfirmor.

Packning i flyttlådor

Som kund kan du förvänta dig en smidig flyttupplevelse vilket samtidigt ger oss energi när alla är nöjda och glada. Tänk på att kostnaden för en flytt inte behöver kosta så mycket med tanke på det förmånliga RUT-avdraget som berättigar till ett avdrag om 50 % på arbetskostnaden.

Flyttfirma Torslanda

En seriös flyttfirma åt alla

Exempel på flyttjänster vi erbjuder privatpersoner är naturligtvis flytthjälp men en mängd olika tjänster ryms inom det begreppet så som bärhjälp, packhjälp, demontering, montering, röjning, bortforsling och så vidare. Ni kan även hyra en av våra flyttbilar med chaufför som då ansvarar för packningen på bilen samtidigt som ni och era vänner eller bekanta bär ut bohaget till flyttbilen.

Som flyttfirma i Torslanda är vi öppna för alla typer av flyttar oavsett omfattning, vi hjälper alla även om det handlar om att flytta ett enstaka bord eller en jättestor flytt. Behöver ni hjälp med flyttkartonger eller flyttlådor kan vi ta fram dessa åt er och vi använder enbart riktiga professionella som är lämpade för flytt samtidigt som de är lätta att hantera.

När det gäller våra priser så håller vi hela tiden koll på marknaden och vilka priser som gäller. Testa gärna vår priskalkylator här på vår hemsida om ni är nyfiken på vad en flytt kan kosta. Det är dock inte alltid som priset är av största betydelse utan en flyttfirmas recensioner är också viktiga för en kunds trygghet.

Tänk på att det via Skatteverket går att dra av 50 % av kostnaden för själva flytten vilket gör att den totala kostnaden för en flytt blir hanterbar för de flesta.

Vi hjälper er även med specialtransporter som att flytta ett piano eller ett kassaskåp, så kallat tunggods/tungtransporter. Vi är även behjälpliga när det gäller rengöringen i samband med flytten samt om behov finns av förvaring, kortare eller längre tid.

Även om ni representerar ett företag i Torslanda är ni hjärtligt välkommen att kontakta oss då vi gärna hjälper till med en kontorsflytt eller en butiksflytt eller vad det nu kan handla om.

Välkommen att fylla i något av våra offertformulär eller vår priskalkylator om ni önskar ett pris på en flytt. Försök då att vara så noggrann som möjligt och har ni något problem så hjälper vi gärna till. Tycker ni det är krångligt att fylla i ett visst formulär går det också bra att skicka ett vanligt mejl, använda vår snabboffert eller helt enkelt ringa oss. Därefter återkopplar vi inom 48 timmar med ett förslag.

Boka din flyttfirma i Torslanda när du ska flytta och är i behov av seriös flytthjälp. Vi erbjuder alltid en engagerad personal och en god flyttservice.

Varmt välkommen om ni har några frågor eller om ni önskar en prisuppgift eller en offert.

Vi ser fram emot att höra från er!

Hemstyling Sverige
Flyttfirma Torslanda

Vi erbjuder

Tungtransporter

Piano, kassaskåp etc.

Packning

Nedpackning, uppackning, röjning, bortforsling etc.

Magasinering

Magasinering av helt bohag eller enstaka möbler

Hyra flyttbil

Hyr flyttbil med chaufför

Flyttkartonger

Flyttkartonger och flyttlådor säljes eller uthyres

Trygg och kostnadseffektiv flytt

Chatta med oss